Home > System Error > Winpe Net Use System Error 1231

Winpe Net Use System Error 1231

Contents

What could be the issue? Positional Bathroom Etiquette Should the sole user of a *nix system have two accounts? Check that your network is operational and run: ping 10.133.144.155 If network connectivity is good, try first to map to network share that is not C$. If I boot up 1.6, it comes up fine. have a peek at this web-site

Join our community for more solutions or to ask questions. I haven't seen a WinPE yet that has one automatically included that is compatible with all LAN cards.Cheers and Regards 0 Share this post Link to post Share on other sites Check that your network is operational and run: ping 10.133.144.155 If network connectivity is good, try first to map to network share that is not C$. Since I like to keep everything universial, I used their Drive Harvestor to extract the drivers from their shipped imaged and manually placed the drives in the KBE driver pack 3

System Error 1231 - Winpe

H.T.H.Antonio Vigliotti Antonio Maria Vigliotti 0 Kudos Reply John Sherman_5 Occasional Advisor Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Friend Report Inappropriate Content Register a new account Sign in Already have an account? Is there something I need to configure within WinPE to get it to see the XP machine on my network? Any advice on this issue my i am not able to map the shared drive?

I will always need it mapped this way. The 1.6, which is what we've been using in the past, still works with no problem. It would boot Win PE 4 and 5 but not 3 which is what i wanted. Also, use command net use h: \\10.133.144.155\share /user:domain\username For starters, I would also create my share with "Everyone:Read" permissions.

You don't say what OS you are PXE booting to? I'm unable to ping the pc from WinPE as well. even after injecting the right drivers I could not get the PXE boot. http://www.altirigos.com/forums/threads/pxe-boot-system-error-53-or-1231-upon-map-to-express-share.10044/ I'm sure that could be the main cause.

I have all public hotfixes applied. So for now I have WAIK installed on the 7100 XP machine. Like I posted before I have a shared PC on our network that is an HP7100 that runs Windows XP. I suppose letter h: is free, ie it is not occupied by USB stick or some other partition.

System Error 1231 Has Occurred

I added the following command after wpeutil initializenetwork in the startnet.cmd: ping 127.0.0.1 -n 16 -w 1000>null Marked as answer by Cloud_TSModerator Tuesday, April 30, 2013 5:45 AM Tuesday, April 23, http://www.itninja.com/question/error-1231-on-new-boot-environment I tried the steps in Dell support articles 111717 and 111719 and encountered an issue booting to the KBE. System Error 1231 - Winpe First, I should mention I'm running XP Pro, so that could make a difference. Thanks! 0 Share this post Link to post Share on other sites Tripredacus    218 K-Mart-ian Legend 218 11,044 posts April 28, 2006 OS: Windows 7 x64 Country: Donor Posted March

Go to Control Panel2. Check This Out I've tried looking in all of them for "Reconnect at Startup" and I don't see that option anywhere. Select "Microsoft" for Manufacturer10. Average Rating 4 12114 views 01/30/2014 KACE Product Support Systems Deployment KACE Boot Environment (KBE) I recently created a new boot environment for Windows 7 x64 deployments, using my Win7Pro x64

Antonio Vigliotti Antonio Maria Vigliotti 0 Kudos Reply John Sherman_5 Occasional Advisor Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Friend Report Inappropriate Content or if booting to Vista/Win7 WinPE, use drvload. If it's not one thing it's another! Source I've got the laptop to boot and it gets to the DOS prompt but I get system error 1231.

Terms and Rules Skip to ContentSkip to FooterSolutions Transform to a Hybrid Infrastructure Protect Your Digital Enterprise Empower the Data-Driven Organization Enable Workplace Productivity Cloud Security Big Data Mobility Infrastructure Internet I suspect the button you're talking about is the "Congugure Port..." but when I try pushing it I get an error message.So... Help Forums Forums Quick Links Search Forums What's New?

Thanks!!!! 0 Share this post Link to post Share on other sites Tripredacus    218 K-Mart-ian Legend 218 11,044 posts April 28, 2006 OS: Windows 7 x64 Country: Donor Posted March

  • There is no try!" - Yoda 0 Kudos Reply mdgray222 Occasional Visitor Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Friend Report Inappropriate Content
  • Wpeinit runs again, and this time it does find the NIC and maps the drive correctly.
  • I found my best practice is to create a new folder in there called "custom_drivers", then create a subfolder with the appropriate NIC drivers.
  • Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Finish the printer setup, then use the net use command to finish the process.Jon "Do or do not. Thanks for the tip on gpedit.msc -- this looks really cool. 0 Kudos Reply Norman_21 Honored Contributor [Founder] Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email but I tried ctrl+c on the error. After you have confirmed that your NIC is detected and has an IP address, you can try this.

All rights reserved.Newsletter|Contact Us|Privacy Statement|Terms of Use|Trademarks|Site Feedback TechNet Products IT Resources Downloads Training Support Products Windows Windows Server System Center Browser   Office Office 365 Exchange Server   SQL Server Are all the settings (Gateway, netmask etc.) proper? Switching to a PC that had Windows7 on it to create my winpe disc from WAIK seemed to fix the networking issue. have a peek here Can I add them in with the boot files for the PXE boot?

Legal | Feedback 8971ac5 Tue November 1 16:43:30 EDT 2016"www.itninja.com logo-symantec-dark-source Loading Your Community Experience Symantec Connect You will need to enable Javascript in your browser to access this Startup complete. Sign In   Sign In Remember me Not recommended on shared computers Sign in anonymously Sign In Forgot your password? windows pxe tftp share|improve this question asked May 27 '11 at 18:36 KristianB 1185 Once you're in WinPE do you get a network address?

You can load drivers using DPINST and point it at the INF file. Have you tried putting WAIK on a Win7 machine, creating your images there, then only using the XP machine to share the images out? (Unless I misunderstood what you are doing.) Also, something that I did not mention before, it does work if at the command prompt after I get the error I enter "startnet" again. Please let me know if this helps you..!

When I try it with Start -> Run it works great. manually copied the drivers to \oem\cpqcidrv. Join & Ask a Question Need Help in Real-Time? Running an ipconfig/all lists no network adapters, explaining the error.

Showing results for  Search instead for  Do you mean  Menu Categories Solutions IT Transformation Internet of Things Topics Big Data Cloud Security Infrastructure Strategy and Technology Products Cloud Integrated Systems Networking I've downloaded tftpd32 to my Win XP laptop and got a Windows 7 CD. Sign in here. I don't think it would cause a problem but it is an unneeded step. 0 Share this post Link to post Share on other sites Atheros    0 0 87 posts

Select Ports (as I posted I have no got english version); now you can see a button like "connect", click on it; now you can see a little windows with 3 How common is it to use the word 'bitch' for a female dog? I put the Disc that I burn the ISO image to into the 8200 and it boots up like it should but I'm still not getting and IP after doing IP So anyways, I have the XP PC with external hard drive shared out and named images.

Back to top #3 Adam123 Adam123 Members 2 posts   United Kingdom Posted 04 November 2011 - 07:16 AM Sorry maybe I'm not very clear the Windows XP machine is being bhavani, Nov 16, 2010 #3 (You must log in or sign up to reply here.) Show Ignored Content Share This Page Tweet Your name or email address: Password: Forgot your password? If that works, I would adjust security later. Please log in to comment Answer Chosen by the Author 2 What model are you working with?

Follow us